keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Paljastusten ilta

Äijä.
Olemme viettäneet tiiviisti aikaa yhdessä näinä 28 päivänä, jona olemme pohjoista kolunneet.  Tutuksi ovat tulleet mm. aamuiset mielialat, lempiruuat, mielimusiikit, muotimokat, ruokakauppakäyttäytymiset sekä huumorin tasot.

Viettäessäsi toisen ihmisen kanssa riittävästi aikaa, huomaat että alat rentoutua. Ne muurit, joita olemme kasvattaneet kylmää maailmaa vastaan, romahtavat alas ja niiden takaa paljastuu ihminen sellaisena kun hän todella on. Vaikka sitä kuvittelisi tuntevansa toisen edes jotenkuten niin aina sitä yllättyy.
Totuus ei aina ole kaunis.




Treeniohjelma


Esimerkiksi ystävämme Olli Pusa, joka vaikuttaa edistyshenkiseltä ja avoimelta tyypiltä, pääsi yllättämään kivikautisella ja jäykällä asenteellaan.
Pusa on teksti-TV-mies! Herranjumala sentään! Tähän ilmiöön törmäsi paljonkin 80- ja 90- luvuilla, jolloin tällä tekniikan aallonharjalla matkasivat takatukkaiset miehet salihousuissaan kantaen kädessään NMT-puhelinta, joka painoi viisi kiloa. Olli Pusa oikeesti!





Vain mikki puuttuu





Mona Paalanen, joka näyttäytyy julkisuudessa kultturellina ja akateemisena nuorena naisena paljasti myös todelliset kykynsä. Te kaikki, jotka kuvittelitte Monan tulevaisuuden pyörivän akselilla luokanope- aineenope-tutkija, olette harvinaisen väärässä. Todellisuudessa Monan löytänee parin vuoden sisällä joltain kuntosalilta kuten Elixialta tekemässä personal trainerin hommia ja kannustamassa Suomen kansaa kohti parempaa elämää. Monan rakentaman kunto-ohjelman jälkeen pakarasi ovat terästä. Grau.

Team Edward vai Team Jacob?
Raudankovana feministinäkin tunnettu Salla Mäkinen puolestaan on matkan aikana tuonut esille järkyttävän salaisuuden. Salla kertoi ottaneensa mukaan valtavan määrän "kandikirjoja", mutta kirjakassin sisällöksi paljastui hömppäkirjallisuus. Niin, että repikää siinä sitten uskottavuutta emansipoituneesta naisesta. Matkan aikana on kulunut tuhansia sivuja rakkausromaaneja, joiden sankareina seikkailevat mm. vampyyreja ja ihmissusia. Olemme sanattomia.


Mihin tämä mies on sekaantunut?
Matkamme nuorisovahvistus, henkisesti ehkä porukkamme kypsin Lauri Harju on myös onnistunut hämmentämään ajatuksia tehokkaasti. Laurin puhelin tärisee (äänettömästi) jatkuvalla syötöllä. Puheluita tulee mitä ihmeellisimpiin kellonaikoihin ja sivukorvalla kuultuna keskustelut ovat vähintäänkin epäilyttäviä. Useimmiten keskusteluissa esiintyy kyytijärjestelyitä, avaruusteknologiaan liittyvää sanastoa sekä ihmeellistä koodikieltä. Joskus tuntuu, että meitä seurataan. Epäilemme Laurin työskentelevän jonkun suurvallan agenttina. Nytkin jännittää aika paljon.

Haluammekin muistuttaa teitä siitä, että kannattaa todella miettiä kenen kanssa viettää harjoittelunsa, sillä puhtoiset mielikuvat toisesta ihmisestä murskaantuvat yhtä helposti kuin hennot ruusunnuput ja katoavat koskaan palaamatta.

2 kommenttia:

  1. Sallurainen, onhan se myönnettävä, että jokaisen pian kolmekymppisen naisen sisällä elää kaihoisa romantiikannälkäinen teini.

    -vielä 6 päivää parinkympin puolella

    VastaaPoista
  2. Ootte kyl huippuja! Terveisii tampereelt, täälläkin on kylmä :)

    VastaaPoista