maanantai 30. tammikuuta 2012

Äänestä paras pakkaspukeutuja

Miss Suomi kilpailun hengessä myös Muoniossa etsitään kauneinta, niin tai komeinta. Tai kenties hulluinta.

Raati on valinnut neljä ehdokasta kategoriaan "Paras pakkaspukeutuja". Nyt saa yleisö antaa äänensä kuulua ja äänestää suosikkinsa voittoon. Äänestä taas kommenteissa ja muista, että vain osallistumalla voit vaikuttaa.


Nro 1
Numerolla 1 kilpailee tumma kaunotar Salla, jonka valttikortti pakkaspukeutumisessa on toppahousut. Housujen vetovoima piilee lahkeiden sivusta-aukeavissa vetoketjuissa. Sallan vaikuttavaa kokonaisuutta täydentävät kuviolliset pitkät kalsarit.
Nro 2
Numerolla 2 kilpailee toinen tumma kaunotar Mona, joka luottaa Converseihin kovillakin pakkasilla. Varustukseen kuuluu myös harmaa urheilukerrasto sekä Beijingin Olympialaisten virallinen kisapipo.
Nro 3








Numerolla 3 kilpailee kolmas tumma kaunotar, Lauri. Laurin asukokonaisuuteen kuuluu karvalakki sekä suomalaista käsityöperinnettä edustava villapaita. Hanskoja ei Lauri kaipaa, sillä työ pitää miehen lämpimänä.



Nro 4




Numerolla 4 kilpailee joukon Eloveena- poika, Olli. Ollin asukokonaisuus rakentuu neljäntuulen hatun, berliiniläisen jalkapalloseuran kaulahuivin, tukevan toppatakkin sekä blyyssikankaisen hameen varaan. Myös Ollin asento huokuu tahtoa selvitä pakkasista.

7 kommenttia:

  1. Perinteitä kunnioittaen nro 4.

    T: +32C malesia

    VastaaPoista
  2. Kuviolliset pitkät kalsarit saavat mun äänen, lisämaininta esillepanosta.

    VastaaPoista
  3. Tasapuolisuuden nimissä äänestän numeroa 2, tuota tummaa kaunotarta, jonka suonissa virtaa kuumaa verta, ei palele, ei..

    VastaaPoista
  4. Äänestän numeroa 2 sillä mikään ei voita Pekingin olympialaisten uskomattoman hienoa pipoa (paitsi ehkä ne mökiltä löytyvät 10 muuta Pekingin pipoa)...

    VastaaPoista
  5. Numero 4 jo pelkästään sen tähden, että mies on kantanut jalkapalloseuran huivin hyiseen lappiin.

    t.Ei Hoki vaan Jalis

    VastaaPoista
  6. Äänestän numeroa 3. Perinteikäs look. Paita on kyllä vanhempi kuin mies, mutta 80-luvulta kumpikin. Positiivista on asenne työntekoon - ainakin kädet ovat jäätyneet uskottavaan asentoon kolan varteen. Siitä heltiää vielä toinenkin ääni tuosta vierestä:)

    VastaaPoista