lauantai 14. tammikuuta 2012

Odysseian päähenkilöt


Lauri
 Lauri on 22-vuotias, mutta OKL:n keski-iän takia tuntee itsensä ainakin henkisesti paljon vanhemmaksi. Ja muistaa kertoa siitä mahdollisimman usein. Lauri harrasti jalkapalloa toista kymmentä vuotta ja pitää itseään edelleen urheilijana. Nykyään Lauri lukee paljon kirjoja, kuuntelee musiikkia ja yrittää keksiä muita hyvältä kuulostavia harrastuksia. Laurin lempiväri on jotain vihreä-sininen-ruskea akselilla ja Laurin lempiruoka on pizza tai tortillat. Lauri pitää suolakurkuista, ihan sikana. Laurin tunnistaa tiukahkoista mustista farkuista ja ruutukauluspaidasta. Parta Laurilla on ollut siitä lähtien kun se alkoi kasvaa, ensimmäisten vuosien kuvia ei valitettavasti ole enää levityksessä kattavan sensuuritoimen ansiosta. Viikset liittyivät Laurin asukokonaisuuteen vasta viime syksynä. Projekti on jakanut ihmisiä vahvasti puolesta ja vastaan. Laurin uusin ihastus on karvalakki (kts. kuva), jota hän aikoo pitää päässään koko kuukauden. Lauri laulaa kuvassa Singstaria kolmatta kertaa.

Salla
 Salla on 29-vuotias (ihan kohta 30 vee) nuorehko nainen, joka toimii tehokkaasti nuorison kanssa. Sallan lempiväri on musta, joka luonnollisesti on väri. Salla haluaa monta kissaa, koska ne kuuluvat olennaisesti vanhapiika- luokanopettajan elämään. Salla on telaketjufeministi vaikka tykkääkin kovasti huulipunasta ja totuttelee korkokenkiin. Salla opettelee virkkaamaan ja laulamaan nuotilleen. Salla tykkää hapankaalista ja etikasta kaikissa muodoissa. Salla kirjoittaa kahdella sormella.





Olli on 24-vuotias ja tuntee itsensä nuoremmaksi vähäisen parrankasvun vuoksi. Ollin lempiväri on vihreä ja punainen, koska ei erota kumpaakaan kunnolla, värinäkönsä vuoksi. Olli harrastaa jalkapalloa, salibandyä ja liikkumista monin tavoin. Olli on kova innostumaan hetkeksi uusista asioista, viime aikoina innostuksen kohteina ovat olleet mm. Parkour ja jonglööraus. Ollin lempiruoka on feta, sitä menee pitsaan, salaattiin, pastaan jne. Toinen ruokaintohimo on Sweet Chili Sour kastike, jota Olli ei voi vastustaa. Olli on ollut viime aikoina innostunut elämäkerroista, tänään sain loppuun Ozzyn elämänkerran, joka oli melko tapahtumarikas kertomus ko. tähden elämästä. Tällä hetkellä Olli yrittää elää uudestaan menetettyä urheilijan elämäänsä virtuaalimaailmassa Playstationin avulla ( Fifa 12 ). Olli tykkää pitää jalassaan collegehousuja. Olli on maksanut reissulla tähän mennessä kaikkien asumisen, polttoaineet, allasbaarin juotavat, hotellihuoneen,  ketsupin jne. Toivottavasti muiden opintolainahakemukset menevät läpi, jotta Ollli saa rahaa jatkaa fetaharrastustaan jatkossakin. Olli on tunnettu myös, siitä että hän opiskelee sivuaineenaan historiaa, mutta todellisuudessa hän ei tiedä siitä mitään...

Mona on 25-vuotias ja tajusi sen juuri äsken. Mona on vihreä, partiolainen, ja myy vapaa-ajallaan lankoja. Kaikki luulee, että Mona osaa kielioppisäännöt, mutta ei Mona oikeasti osaa mitään, paitsi sen, että partikkelit eivät taivu. Mona pitää, tai ei se ole vielä päättänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti