torstai 12. tammikuuta 2012

Ääntenlaskusta, mäenlaskusta, allekkainlaskusta

Mitä muuta merkittävää tänään tapahtui, kuin se, että Ruska (eli tytöt) vei Trivial Pursuit voiton Kaamokselta? 
No ei juuri mitään. 

Kaikki meistä on jo täyttänyt kansalaisvelvollisuutensa ja käynyt Muonion kunnanvirastolla laittamassa numeron paperiin. Vaaleja odotellessa.

Vaaleista puheen ollen tulikin mieleen teemabiisiäänestys, jonka äänet on laskettu. Prosessi vei aikansa, ja äänet on myös tarkistettu. 

Ääntenlaskijoina toimivat L. "Parta" Harju sekä S.E. Mäkinen, joka toimi ääntenlaskun aikana myös Kopo-vastaavana. Varaäänenlaskijaksi merkittiin M.K. Paalanen. Prosessia käsielein pyöritti Olli "Parraton" Pusa.

Pöytäkirjaan merkittiin 12.1.2011 teemabiisiäänestyksen voittajaksi Pariisin kevään "Tämän kylän poikii". 

Kiitämme kaikkia äänestykseen osallistuneita, ja otamme ymmärtäväisin mielin vastaan kaikkien äänestäjien epätoivon kappalevalintojen epämääräisyydessä sekä laaduttomuudessa.

Nähtäväksi jää, miten teemabiisimme meihin vielä vaikuttaa. 

Niin, ja mäenlaskusta? Ei kukaan tainnut mäkeä laskea, mutta MÄKIsen Salla kuitenkin talutti lapsia jäällä (luonnollisesti ilman luistimia). 

Ja allekkainlaskua? Trivial Pursuitissa pojat laskivat Indonesiaan kuuluvia saaria Olisivat ehkä päässeet lähemmäs oikeaa tulosta, jos olisivat laskeneet allekkain. Nyt tulos heitti vaan viidellä tuhannella.

1 kommentti:

  1. En vaan voi vastustaa kiusausta:
    http://www.ecgassociation.eu/Portals/0/Images/Members/SE%20Makinen.bmp

    VastaaPoista