sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Rollo funk

Kuvassa koko perhe koolla, ainoastaan Otto puuttui
Kauan odotettu perjantaipäivä koitti ja matkamme pääsi alkamaan noin klo 14.30. Uskaltauduimme käydä Muonion Alkossa, vaikka osa meistä sitä hieman jännittikin, ihan viinilinjalla olimme. Olimme ajaneet noin 10 km Muoniosta, kunnes kohtasimme poliisiauton ja valo vilkahti, ajoimme tiensivuun ja odotimme. Tutka osoitti  ylinopeuden 12km, tästä seurasi rikesakko. Lapin poliisin tiukka seula osoitti olevansa ajan tasalla, mutta matka jatkui tästä huolimatta. Pääsimme perille noin 18.30. Meidät otettiin lämpimästi vastaan ja saimme heti vatsamme täyteen herkullista bataattikeittoa, nam nam.
Tämän jälkeen aloitimme perjantai-illan perinteisellä tavalla, eli seuraamalla Voice of Finlandia. Haimme ohjelmaan lisäjännitystä juomapelin avulla. Joukkueet jaettiin kolmeen pariin ja jokainen pari sai joko Elastisen, Tähkän tai Monroen. Idea oli seuraava: Peli jaettiin viiteen erään. Erän voittaja/häviäjä riippuu miten itse kokee, joutuu juomaan shotin, mikäli joukkueelle arvottu tuomari tekee tiettyjä mantroja. Se kenen tuomari saa eniten pisteitä juo shotin. Aina kun Elastinen nyökytti päätä tuli piste, aina kun Monroe sanoi saman asian sekä suomeksi että englanniksi tuli piste ja aina kun Tähkä nousi seisomaan tai sanoi, että laulu ei tullut sydämestä tuli joukkueelle piste. Arvatkaapa kuka voitti, yllätys yllätys Elastinen, saldona kolme erää viidestä. 

Ilta jatkui Voice of Finlandin siivittämänä Sing Starin merkeissä. Jokainen paikalla olleista pääsi näyttämään kyntensä. Kaikilla vaikutti olevan oikein hauskaa. Tämän jälkeen siirryimme paikalliseen yökerhoon (Kauppayhtiö), jossa ilonpito jatkui mukavissa merkeissä. Hyvää yökerhossa oli mm. se että kaikki kalustus oli myytävänä, smoothie drinkit (sai pyydettäessä), kanafetasalaatti (tilattiin 01.30 ja oli erinomainen) sekä paikallinen vihreä erikoisshottipullo Turkkari (todella raikas). Huonoa oli alakerran dj, jonka settilista oli vähintäänkin kyseenalainen. Lopulta mittarilla kämpille, jossa illan isäntä oli laittanut kaikille nukkumapaikat valmiiksi, erittäin ystävällistä ja huomaavaista, kiitos siitä. 
Sing Starissa menossa tiukka battle, harmi kun oheisliikkeistä ei saa pisteitä. Biisinä tietysti "Jos mä oisin sä" ja tällä kertaa voiton vei kuvan alalaidassa räppäävä Iso- O.


Tässä kuvassa harjoitellaan jo liikkeitä seuraavaa koitosta varten.
Lopuksi kaikki saivat tasapuoliset suosionosoitukset.
Can't touch this

Tässä syntyy seuraava blogiteksti. Salla etsii inspiraatiota. (Kyseinen kirjoituskone olisi maksanut 35€, se oli tällä kertaa liikaa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti