maanantai 16. tammikuuta 2012

Rintheessä

Pohjoisen hissiparatiisi
Hyvin levänneinä ja nukkuneina rohkeat ja komeat suunnistivat hotelliaamiaiselle tankkaamaan proteiinia sekä vitamiineja, ja kaikkea muuta tarpeellista tulevan päivän haasteisiin.

Pukeutuminen ja monojen jalkaan saaminen olivat itsessään jo viihdyttävä urheilusuoritus (sykkeet nousivat yli 120), joten oltaisiin voitu jättää rinteet väliin.





Salla ja Sallan henkilökohtainen avustaja
Mäkine 29 vee voitti itsensä ja oli yhtä rinteen kanssa monella eri tavalla (henkisesti, fyysisesti, mahallaan, naamallaan etc.)

Onneksi tilanteeseen oli varauduttu, ryhdytty tukitoimiin hyvissä ajoin, joten Sallan avuksi rinteeseen saatiin henkilökohtainen avustaja (kertaa 3).

Mäkine rinteessä (rinteen vieressä)





Yhdeksi suurimmista haasteista muodostui ylösnouseminen, joten ensimmäinen tunti käytettiin siihen, kun opeteltiin Sallaa (huom 29 vee) nousemaan ylös.

Kirosanoja, huumoria, sisua ja paljon vastalöydettyjä lihaksia.

Sallan laskettelureissusta olisi kerrottavaa romaanin verran, mutta emme viitsi paljastaa kaikkea. Koko tarinan voit lukea WSOY:n kustantamana  kevään esikoisromaanina "Ylesnousemus".


Levi; valloitettu
Ne meistä jotka osasivat lasketella, no niin, me lasketeltiin.

Sen lisäksi päivän saldoon listattiin Laurin yllättävä kaatuminen metikössä (mitä lie yritti päteä), sekä hintansaveroinen suksilaina (7€/lasku), sillä ensimmäiset ilmaiseksi lainaan saadut sukset liian pitkät (tai siis mies liian lyhyt/liian kevyt). Pusan laskunopeus nousi huimiin lukemiin (Pusa tuli saman rinteen alas kolme kertaa sillä välin kun Salla pääsi puoleen väliin).



Maisemat olivat upeat, mutta tasasilla siirtymäreiteillä meinasi naama jäätyä, ja välillä tuntui, ettei liikkunut suuntaan eikä toiseen.

Päivä Levin rinteissä kruunattiin lillumalla porealtaassa sekä saunassa. Sunnuntain allasbaarissa tavoiteltiin taas Tansanian tunnelmia nauttien hedelmäiset Smoothiet (holiton).

24h: 2 kertaa kylpylässä, tansseissa, häissä, hunningolla, aamupallalla, 6 h rinteessä, 2 kertaa pitsalla, muutama lasi vettä.

"Hyvä me, hyvä meidän joukkue, hyvä meidän Pusa!"

4 kommenttia:

  1. Mutta kun neiti Salla Emilian päämääränä oli selvästi päästä metsään! Eikös tuo punainen vaatetus puhunut riittävän äänekkäästi puolestaan?

    VastaaPoista
  2. Mäkine saa sit lähteä mun kans lasketteleen kun kotiutuu. Mäkine kaatuilee muuten vaan ja Sukki vetää niin kauheet beforeskiit, että puut kävelee vastaan. Pitäkäähän lystiä siellä, näyttää mahtavalta! :D

    Terveisin Sukki

    VastaaPoista
  3. Hyvä siskosein! Sukset ja sinä olette olleet aina mahtava parivaljakko on maa sitten kalteva tai perinkin suora kuin pohjanmaalla.

    t:t

    VastaaPoista
  4. Minä jo pelkäsinkin, että koska ne murtaa Sallan henkisen selkärangan... tiesin tuomion tulevan. Runouden lukeminen mökissä, villasukat jalassa ja teemuki kourassa oli liian hyvää kestääkseen :')

    VastaaPoista