sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Nellalle uusi koti?


Ennen ensimmäistä laskua.
Nyt on aika hiljainen meno mökissä. Kaikki on annettu. Piipahdimme siis nopeasti tänään Oloksella laskettelemassa, koska eilen karaoken lomassa huomasimme seinäkalenterimme kertovan meille Oloksen sulkeutuvan 8.1 (tänään) ja aukeavan seuraavan kerran vasta ensi kuussa. Olimme suunnitelleet käyvämme Oloksella ja Pallaksella iltaisin laskemassa, mutta emme ilmeisesti käy (paitsi pulkalla). Päivän laskettelun jälkeen ei jää energiaa kuin teen juomiseen ja Jamie Oliverin tukasta keskustelemiseen.
Huomaa Laurin parta ja Ollin surkea huppu.


Ollin lappikokemusta täydentäisi parranvuokraaminen ja koiran hankkiminen. Ollin toiveisiin vastattiin puolituntia toiveen esittämisen jälkeen, sillä Kemistä annetaan hyvään kotiin Nella 2,4-vuotias (mikä ikä se on?), karjanlankarhukoiran ja saksanpaimenkoiran sekoitus. Nyt Olli tiedusteleekin kuka ottaa koiran kotiinsa Muonion matkamme päätyttyä?

Sillä välin kun hurjapäät laskivat kukin omalla tyylillään Salla vietti aikaansa toisin.


Huomenna etsiydymme koululle joskus kahdeksan aikaan. Punajuuri on tosi halpa juuri.

2 kommenttia:

  1. Matti 32v. (nimi muutettu)9. tammikuuta 2012 klo 20.36

    Hienoja fotoja!

    Mutta miks Pusalla täytyy aina olla kädet 90-asteen kulmassa, käskikö Salla? Eikö Salla osaa lasketella? Oliko Lauri jo suksiboxissa ja onko Mona oikeasti tullu mäkee alas vai nostettiinko se noihin valokuviin ja vie noihin asentoihin?

    VastaaPoista
  2. Pusat kädet ovat kuin koko mieskin, paikallaan. On totta, että Salla ei osaa lasketella. Hän ottaa kuitenkin haasteen vastaan. Lauri ei paljasta matkustustapojaan, mies pitää salaisuuksistaan. On totta, että Mona tuli mäestä alas, eikä edes ole kärjessä kaatumistilastoissa. Asennot ovat hänen omiaan, Salla ei vaikuttanut asiaan. Ei myöskään Pusan kädet.

    VastaaPoista