maanantai 9. tammikuuta 2012

Paavo, Sauli vai Paavo?

Lähdimme etenemään kohti koulua 07.35, matkaan meni 12 minuuttia ja pakkasta oli -25 astetta. Puolella matkaajista oli siniset kuomat jalassa ja 0,25 prosenttia taivaltajista kantoi hertha berlinin huivia. Koulu vaikutti oikein mukavalta ja tilat olivat melko uudet. Emme nähneet vielä teknisen luokan talttoja, mutta liikunsalissa on mm. kiipeilyseinä, ai että.

Kävin tänään selvittämässä missä täällä on kuntosali, no poliisilaitoksellahan se, kyllä on turvallista nostaa rautaa, kun kaksi komisariota on varmistamassa. Huomenna olis tarkoitus lähteä hiihtämään, saa nähdä kuinka meidän käy, kun ei ole nagivointilaitteita mukana, joku sanoi että niin kauan menee hyvin, kun ei kuule ruotsin kieltä, mutta musta huono sääntö, koska Ruotsihan on tossa ihan vieressä, sitten huolestuisin, jos kuulisin pelkkää venäjää.

Hätäännyin kun huomasin, että unohdin äänestyslipukkeeni kotiin, onneksi ennakkoäänestyksessä ei tarvitse lipuketta. Uudestaan huolestuin kun huomasimme kadulla vain Paavo Lipposen, Saulin ja Paavo "Minä tulen voittamaan" Väyrysen mainokset. Ehkä muiden ehdokkaiden vaalibudjetissa ei ole korvamerkittyä rahaa Muoniota varten, jo ihan tästä syystä saatan äänestää jotain näistä. En tosin ole aivan varma oliko Väyrysen vaalijuliste jäänyt jo vuoden 88 pressavaalista, jossa mies sai toiseksi eniten ääniä. No ei pidä irvailla Paavolle, jos vaali käytäisiin ehdokkaiden omien uskomusten perusteella, tämä mies saatettaisiin valita jopa Vatikaanin päämieheksi.

Tänään opin mm. sen että Ozzy söi lepakon vahingossa 1982 keikalla, Ozzy luuli että se on muovilepakko, mutta ei ollut. Rabieksen vaara on kai noissa hommissa melko suuri, mutta tähän voi lainata kuuluisaa aforismia: "Rokotteilla siitä selvittiin." Ozzyn elämänkerta on kerta kaikkiaan mainiota luettavaa, suosittelen kaikille, jotka yrittävät vältellä tutkielman tekemistä, itse olen onnistunut toistaiseksi moitteetta.  Jos täällä olisi plussaa niin olisimme tehneet lumiukon, jossa Ozzu puraisee lepakkoa, mutta kosta sää ei tätä sallinut niin saatte tyytyä tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti